Stari znanci so se stepli, eden imel s seboj sekiro

Foto: Andrej Leban Fotografija je simbolična.
Foto: Andrej Leban Fotografija je simbolična.
V Krškem je prišlo do pretepa petih oseb, pri čemer se je ena oseba lažje poškodovala.
Oglej si celoten članek

Policija je bila o pretepu na parkirnem prostoru na Cesti krških žrtev v Krškem obveščena v torek okoli 10. ure. Na kraj so bili napoteni policisti Policijske postaje Krško.

Na parkirišču je prišlo do spora in pretepa med petimi osebami z Drnovega in Kerinovega Grma. V pretepu je bila ena oseba lažje poškodovana. Vseh pet oseb se med seboj pozna, so sporočili s PU Novo mesto.

Vseh pet udeležencev pretepa so izsledili in ugotovili njihovo identiteto. Pri enem od udeležencev so v avtomobilu našli in zasegli sekiro.

Policija nadaljuje s preiskavo. Z ugotovitvami bodo policisti po zaključeni preiskavi seznanili pristojno tožilstvo.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 21:29 15. Marec 2023.

    Jezni so bili, ker je prenizka socialna!

  • 12:15 15. Marec 2023.

    Janez Brajdič in prijatelji na veselici . Stari znanci policije .

  • 12:02 15. Marec 2023.

    Spet so se sekirali..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.