Starki ukradli 4.000 evrov

Foto: Žurnal24 null
Dve ženski okradli 80-letno gospo.
Oglej si celoten članek

Včeraj sta se na območju policijske postaje Ajdovščina pojavili dve ženski, ki po hišah prodajata prte, pri tem pa vsako priložnost izkoristita za krajo.

Policija poziva vse, ki bi karkoli vedeli o ženskah, naj pokličejo na najbližjo policijsko postajo ali na 113.

Obiskali sta starejšo žensko v Vipavi, kjer jima ni uspelo ukrasti ničesar. Do bogatega plena pa sta prišli kasneje, ko sta 80-letni gospe ukradli kar 4.000 evrov.

Ena od njiju je oblečena v rjava oblačila, druga pa v črna s črno ruto na glavi. Policisti so pri zbiranju obvestil ugotovili, da ženski govorita hrvaško in se po vsej verjetnosti prevažata z belim renault cliom, so sporočili s PU Nova Gorica.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.