Starko pri menjavi bankovca ogoljufala z robčki

Foto: Boštjan Tacol
Foto: Boštjan Tacol
Prosila je za menjavo bankovca za sto evrov. 90-letna ženska ji je izročila dva bankovca po 50 evrov, v zameno pa dobila dva robčka s tiskom.
Oglej si celoten članek

Neznana ženska čokate postave, temnejše polti, temnih las, ki je po hišah prodajala čipke, je na domu ogoljufala 90-letno domačinko iz Marezig. Oškodovala jo je za sto evrov.

Ženska je starko prosila za zamenjavo bankovca za sto evrov. Oškodovanka ji je izročila dva bankovca po 50 evrov, v zameno pa je prejela dva robčka z natisnjenim apoenom sto evrov, ki sta bila zalepljena na papir in izrezana. Gre za robčke, ki jih je mogoče kupiti v prosti prodaji, pojasnjujejo na Policijski upravi Koper. 

Da je bila starka ogoljufana, je ugotovila naslednji dan pri poskusu plačila računa. Policisti zbirajo informacije o neznani storilki.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.