Starman na čelo RKS

Foto: Žurnal24 Danijel Starman (Foto: N. N.)
Danijel Starman je bil s 54 glasovi za in enim proti potrjen za generalnega sekretarja Rdečega križa Slovenije (RKS).
Oglej si celoten članek

 

Najprej se bom seznanil z organizacijo RKS, k ima dolgo tradicijo. "Verjamem, da je v ljudeh in programih toliko potenciala, da bomo še naprej izpolnjevali poslanstvo," je dejal Starman, ki se namerava najprej seznaniti z organizacijo RKS.

Ne ve, kolikšna bo plača
Namerava nadaljevati delo na temeljnih dejavnostih, uvesti manjše popravke, nadaljevati sodelovanje z območnimi združenji in dobre prakse prenesti na republiški nivo ter tako zagotoviti pomoč vsem v Sloveniji, ki jih "je žal vse več in več". Lotil se bo preverjanja finančne situacije in ukrepov za povečevanje učinkovitosti ter povečanja ugleda RKS.

Funkcijo bo opravljal profesionalno; kolikšno bo imel plačo, pa ne ve.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.