Starostnici ukradel 1.000 evrov

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
84-letnici iz Lucije neznanec ukradel torbico, v kateri je imela denarnico in dokumente.
Oglej si celoten članek

Policisti so včeraj obravnavali drzno tatvino. 84-letnica iz Lucije je dopoldne na parkirišču parkirala avtomobil in odšla proti trgovini. "Za njo je prišel mlajši moški in ji iz rok iztrgal žensko torbico, v kateri je imela denarnico s 1.000 evri, ki jih je pravkar dvignila, in dokumente," so sporočili s Policijske uprave Koper.

Tat je star približno 20 let, visok okoli 165 centimetrov, oblečen je bil v temnosive hlače in srajco s kratkimi rokavi. Policisti nadaljujejo zbiranje obvestil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.