Staršema in sestri grozil, da jih bo ubil

Foto: Barbara Milavec Fotografija je simbolična.
Foto: Barbara Milavec Fotografija je simbolična.
Pod vplivom alkohola je razgrajal, metal različne predmete in grozil, da jih bo ubil.
Oglej si celoten članek

Črnomaljski policisti so bili minuli konec tedna obveščeni o nasilju v družini.

24-letni nasilnež je izvajal fizično in psihično nasilje nad družinskimi člani. Pod vplivom alkohola je grozil staršema in sestri, v mamo je metal različne predmete, vsem pa grozil, da jih bo ubil. Še preden so prišli policisti, je odšel.

Policisti so ga izsledili in mu izrekli prepoved približevanja žrtvam. O izrečenem ukrepu so obvestili pristojne institucije in preiskovalnega sodnika, ki bo presodil o podaljšanju prepovedi. Nasilneža bodo ovadili na pristojno tožilstvo zaradi kaznivega dejanja nasilja v družini, so sporočili s PU Novo mesto.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 21:22 4. Marec 2013.

    pa kaj se pajceki napravljajo,so pravi tjuljni,res so kot delta specialci,,,,so pa navadni popoldanski ali nočni pijanci z 700 eur …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.