Stavil s prijatelji in padel v smrt

Foto: Žurnal24 Nesreče v španskih letoviščih so pogoste. (Foto: Shutterstock)
Divjanje v španskih letoviščih je zahtevalo novo žrtev. Tokrat je z balkona omahnil 27-letni Britanec.
Oglej si celoten članek

Pred kratkim smo poročali o nevarnem "športu" v španskih letoviščih, ki si ga po nekaj kozarčkih radi privoščijo predvsem mladi britanski turisti. Vratolomne skoke z balkonov v bazene in podobno početje so španski hotelirji poimenovali kar balconing, z Majorke pa poročajo o novem smrtnem primeru.

27-letni Britanec Kevin Anthony Arie Hubert Louis iz Lancashira si ni privoščil skoka, temveč je po divji zabavi s prijatelji stavil, koliko časa lahko visi z devet metrov visokega balkona. Medtem ko so njegovi prijatelji gledali na uro, je 27-letnikov prijem popustil in s petega nadstropja je omahnil v smrt.

"Vse se je zgodilo tako hitro. Držal se je le nekaj sekund, potem pa je padel," je dejal eden od očividcev, ki je še povedal, da je 27-letnik padel z glavo na beton, njegovi prijatelji pa so padec z grozo opazovali. Na kraj dogodka so prispeli policisti, ki so razkrili, da je družba popivala vso noč, ko pa so izvedeli, da je njihov prijatelj mrtev, so bili popolnoma pretreseni. 27-letni Louis je drugi Britanec, ki je zaradi tovrstnega početja umrl med počitnikovanjem v hotelu Magaluf na Majorki.

Španski hotelirji pa se bojijo, da bi lahko divji turisti ogrozili ugled hotelov, zato so že napovedali dodatne varnostne ukrepe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.