Stavka carinikov končana

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Podpisan sporazum o razrešitvi stavkovnih zahtev. Po sporazumu zaposlenih za nedoločen čas v carinski upravi ne bodo odpuščali
Oglej si celoten članek

Državni sekretar na finančnem ministrstvu Andrej Šircelj, vodja stavkovnega odbora Sindikata carinikov Slovenije (SCS) Dušan Miščevič in predsednik SCS Dušan Pečnik so danes podpisali sporazum o razrešitvi stavkovnih zahtev. Kot je v izjavi za javnost pojasnil Miščevič, je s tem stavka carinikov končana.

Vsi trije so po podpisu dogovora izrazili zadovoljstvo nad podpisanim dogovorom in izpostavili pomen dialoga. Po sporazumu zaposlenih za nedoločen čas v carinski upravi ne bodo odpuščali, pač pa bodo prihranke iskali na drugih področjih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 20:08 14. Februar 2013.

    Napačna poteza vladne strani, saj se dobro vsi zavedajo da bo potrebno v javni upravi odpuščti.

  • 19:28 14. Februar 2013.

    kaj bo zdaj drugače

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.