Ste jo videli?

Foto: PU Ljubljana
Foto: PU Ljubljana
Svojci od petka pogrešajo Aleksandro.
Oglej si celoten članek

Policijska postaja Medvode je bila v petek obveščena, da svojci pogrešajo 46-letno Narzis Aleksandro Leskovec iz Spodnjih Pirnič.

"Nazadnje so jo videli v četrtek zjutraj, od takrat pa se jim ni več oglasila," pojasnjuje Nataša Pučko iz PU Ljubljana.

Narzis Aleksandra Leskovec je visoka 172 cm, suhe postave, kratkih rdečih las in modrih oči. Oblečene naj bi imela jeans hlače in temno majico.

Policija prosi vse, ki bi imeli informacije o pogrešani osebi, da to sporočijo na interventno številko 113 ali njim najbližjo policijsko postajo ali na anonimni telefon 080 1200.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 20:35 9. Julij 2018.

    Policija se ukvarja z taksnimi,ki smo kriticni in glasni do te drzave ter poizveduje in spletkari za nami pa nimajo …

  • 12:53 9. Julij 2018.

    možno, da se doma ni preveč dobro počutila, pa je šla malo na izlet se bo že vrnila, ko se …

  • 10:00 9. Julij 2018.

    Upam,da bo srecen konec in da jo kmalu najdejo zivo in zdravo in da bo konec agonije.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.