Ste videli Alfonza Krkoviča?

Foto: PU Krško
Foto: PU Krško
Nazadnje so ga videli v ponedeljek dopoldan, ko je zapustil stanovanje v Senovem.
Oglej si celoten članek

Policisti Policijske postaje Krško so bili obveščeni, da je od dopoldanskih ur 11. januarja pogrešan 51-letni Alfonz Krkovič. "Po podatkih, ki so jih zbrali policisti, so pogrešanega nazadnje videli 11. 1. ob 9.30, ko je zapustil stanovnje na Bohorski cesti 3 v Senovem," je pojasnila Alenka Drenik s PU Novo Mesto. "Od doma naj bi odšel peš."

Visok je med 170 in 180 centimetrov, ima sive kratko pristrižene lase in je močnejše postave.

Policisti Policijske postaje Krško in policisti Postaje vodnikov službenih psov Novo mesto že od sinoči izvajajo številne aktivnosti za izsleditev pogrešanega, vendar ga do tega trenutka še niso našli.

Policija prosi vse, ki bi pogrešanega opazili ali karkoli vedeli o njegovem izginotju, da to takoj sporočijo policistom na številko 113.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.