Ste videli Andreja in Dejana?

Foto: Policija
Foto: Policija
V sredo sta neznano kam odšla Andrej Zadnikar z Zgornjega Jezerskega in Dejan Bekš iz Ljubljane.
Oglej si celoten članek

Danes v popoldanskih urah je bila policija obveščena, da je 2. novembra od doma neznano kam odšel 36-letni Andrej Zadnikar z Zgornjega Jezerskega. Pogrešani je visok okoli 180 centimetrov, suhe postave in rdečih las. Oblečen je bil v rumeno-zeleno jakno, črno trenirko in obut v sive superge.

Vse, ki karkoli vedo, kje bi pogrešani lahko bil, policija naproša, da jih o tem obvestite na interventno številko policije 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200.
Foto: Policija Dejan Bekš S Policijske uprave Ljubljana pa so sporočili, da je od 2. novembra pogrešan 24-letni Dejan Bekš. Njega so danes že našli živega in zdravega v središču Ljubljane.

Podrobnosti nesreče neznanka

Policisti pa se na javnost obračajo tudi zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče, ki se je zgodila včeraj med 16.00 in 16.45 na relaciji od Ceste proletarskih brigad v Mariboru (krožišče pri Qlandii) do Razvanja. V nesreči je motorist z motornim kolesom BMW R 1150 GS svetlejše barve padel po vozišču in se pri tem hudo telesno poškodoval.

Zaradi razjasnitve okoliščin morebitne očividce naprošajo, da se oglasijo na Postaji prometne policije Maribor, Ptujska cesta 117, Maribor ali pokličejo na telefonski številki 02 450 20 30 oziroma 113.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.