Ste videli Angelo?

V nedeljo dopoldne je neznano kam odšla 71-letna Angela Vozlič, doma s Šafarskega. Policija poziva vse, ki bi karkoli vedeli, naj to sporočijo na telefonske številke policije.
Oglej si celoten članek

Pogrešana je visoka okrog 160 centimetrov, vitke postave, temnih, delno osivelih las. Nazadnje je bila oblečena v spodnji del trenirke črne barve in kmečko haljo, na glavi pa je imela ruto, so danes sporočili s Policijske uprave Murska Sobota.

Policija poziva vse, ki bi karkoli vedeli o pogrešani, naj to sporočijo na najbližjo policijsko postajo, telefonsko številko 113 ali anonimni telefon policije 080 12 00.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.