Ste videli Bernardo?

Foto: PU Maribor
Foto: PU Maribor
Neznano kam je odšla včeraj okoli 14. ure.
Oglej si celoten članek

"Neznano kam je odšla Bernarda Potokar, stara 73 let, iz Maribora," so sporočili iz PU Maribor. "Pogrešana je bila nazadnje videna 6. aprila okoli 14. ure."

Bernarda Potokar je visoka 153 cm, suhe postave, ima sive kratko pristrižene lase segajoče do ramen in postrižene na paž. Je svetle polti, rjavih oči, nosi očala in ima ovalen naguban obraz. Oblečena je bila v temno sivo jakno, temno sive hlače, obuta pa v bež natikače.

Policija prosi vse, ki bi pogrešano osebo opazili ali kar koli vedeli o njenem izginotju, da o tem obvestijo najbližjo policijsko postajo ali pokličejo na telefonsko številko 113 oziroma na anonimni telefon policije 080-1200.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.