Ste videli Elvirja?

Foto: PU Ljubljana
Foto: PU Ljubljana
Sedemindvajsetega maja je neznano kam odšel Elvir Torić, državljan Bosne. Če ga je kdorkoli videl, naj o tem čim prej obvesti policijo.
Oglej si celoten članek

Ljubljanski policisti so bili obveščeni, da od 27. 5. 2012 pogrešajo 21-letnega Elvirja Torića, državljana Bosne.

Visok je okoli 170 centimetrov, vitke postave, kratkih črnih las. Oblečen je bil v spodnji del trenirke temnejše barve in majico s kratkimi rokavi temno rumene barve. Nazadnje je bil viden na Celovški cesti v Ljubljani.

Policija prosi vse, ki bi karkoli vedeli o pogrešani osebi, da to sporočijo Policijski postaji Ljubljana Šiška ali na najbližjo policijsko postajo ali pokličejo 113 ali anonimni telefon 080 1200.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 22:48 21. Junij 2012.

    Kakšna pomivalnica posode v kakšnem Koroškem hotelu, bo treba prevesti v nemščino.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.