Ste videli Julijano?

Foto: PU Murska Sobota
Foto: PU Murska Sobota
Svojci od ponedeljka pogrešajo 74-letno Julijano Kodela. Če ste jo videli, to sporočite na najbližjo policijsko postajo.
Oglej si celoten članek

V ponedeljek popoldne je od doma neznano kam odšla 74-letna Julijana Kodela iz Radencev, so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota. Pogrešana boleha za demenco, visoka je okoli 160 centimetrov in je vitke postave. Lasje ji segajo do ramen in so sivo-rjavi, na desnem licu pa ima materino znamenje.

Policija poziva vse, ki bi karkoli vedeli o pogrešani, naj to sporočijo na najbližjo policijsko postajo, telefonsko številko 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.