Ste videli Majdo?

Pogrešajo Majdo Volgemut s Ptuja.
Oglej si celoten članek

Foto: Žurnal24 majda volgemut Na območju Policijske uprave Maribor so prejeli prijavo o pogrešani osebi. Gre za 56-letno Majdo Volgemut s Ptuja, ki so jo nazadnje videli včeraj ob 5.30. 

Majda Volgemut je visoka približno 160 centimetrov, težka pa 50 kilogramov. Njeni lasje so svetli in kratki, nosi očala znamke Dolce Gabbana s temnimi stekli, na levem licu ima materino znamenje, ki je videti kot bradavica. Bradavico ima prav tako na desni strani vratu. Nosi zobno protezo.

Vse, ki bi pogrešano opazili ali kar koli vedeli o njenem izginotju, prosijo, da o tem obvestijo najbližjo policijsko postajo ali pokličejo na telefonsko številko 113 oziroma na anonimni telefon policije 080-1200.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.