Ste videli nesrečo?

Foto: Daša Purgaj
Foto: Daša Purgaj
Na regionalni cesti izven naselja Gorenja vas se je pripetila prometna nesreča, v kateri se je huje poškodoval motorist. Morebitne priče naj pokličejo policijo.
Oglej si celoten članek

Nesreča se je zgodila ob 15.15. Motorist je vozil po regionalni cesti iz smeri Gorenje vasi proti Lučinam. Ko je pripeljal izza blagega levega preglednega ovinka, je nasproti pripeljal neznan voznik neznanega vozila, ki je vozil po nasprotnem smernem pasu. Da bi motorist preprečil trčenje, je zapeljal desno na bankino in travnato površino, kjer je padel in se huje telesno poškodoval. Z reševalnim vozilom je bil odpeljan v ljubljanski klinični center.

Policija morebitne priče nesreče oziroma kogarkoli, ki bi karkoli vedel o prometni nesreči, naproša, naj pokliče na številko 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.