Ste videli nesrečo?

Foto: Andrej Leban
Foto: Andrej Leban
Policija želi razjasniti, kako je prišlo do nesreče v križišču med Drenikovo in Verovškovo ulico.
Oglej si celoten članek

Policisti Postaje prometne policije Ljubljana obravnavajo prometno nesrečo s  telesnimi poškodbami,  ki se je pripetila 13. oktobra ob 15.30 uri v križišču Drenikove in Verovškove ulice v Ljubljani.

"Po do sedaj zbranih obvestilih je znano, da naj bi do nesreče prišlo v območju  zaznamovanega  prehoda za pešce, v kateri sta bili udeleženi peška in voznica osebnega avtomobila Daewoo Kalos,
ki je pripeljala z njene leve strani in vanjo trčila," je pojasnila Nataša Pučko iz PU Ljubljana."Peška je po trčenju padla po vozišču in se hudo telesno poškodovala."

Za razjasnitev okoliščin prometne nesreče policija prosi vse, bi karkoli vedeli o prometni  nesreči, da to sporočijo na Postaji prometne policije Ljubljana, Grič št. 56, (01 583 88 20) ali pokličejo na interventno številko 113 ali anonimni telefon 080 1200.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.