Ste videli nesrečo?

Foto: Mojca Marot
Foto: Mojca Marot
V nesreči sta bila udeležena osebni avtomobil in peška.
Oglej si celoten članek

Policisti Polilcijske postaje Ljubljana Šiška so včeraj popoldan obravnavavali prometno nesrečo s poškodbami, ki se je zgodila
istega dne okoli 13.15 ure.

"Ugotovljeno je bilo, da sta bila v nesreči udeležena voznik NN voznik osebnega vozila, svetlejše barve, ki je vozil po Litostrojski cesti v Ljubljani in zavijal desno na Goriško ulico in peška, ki je prečkala vozišče Goriške ulice," je povedala Maja Ciperle Adlešič iz PU Ljubljana. "Po nesreči je peška odšla domov, NN voznik pa je s kraja odpeljal."

Peška je zaradi bolečin naknadno iskala zdravniško pomoč.

Policija prosi vse, ki bi karkoli vedeli o okoliščinah prometne nesreče, še posebej pa voznika, ki je bil v dogodku udeležen, da zaradi razjasnitev okoliščin prometne nesreče podatke sporoči (-jo) na najbližjo policijsko postajo ali Policijsko postajo Ljubljana Šiška (01/583 37 00), ali pokličejo na interventno številko 113, ali anonimni telefon 080 1200.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.