Ste videli nesrečo v Prevaljah?

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Policisti prosijo voznico in očividce nesreče, naj se jim zaradi razjasnitve okoliščin oglasijo.
Oglej si celoten članek

Policisti prosijo za pomoč pri razjasnitvi okoliščin prometne nesreče, ki se je zgodila v ponedeljek okoli 5.40. Na prehodu za pešce je v neposredni bližini avtobusne postaje na Prevaljah neznana voznica osebnega vozila neznane znamke, tipa in barve trčila v mladoletno peško. Voznica je vozila od Poljan proti Ravnam na Koroškem, so sporočili s celjske policijske uprave.

Prevoza ni potrebovala

Peška je vozišče pravilno prečkala, voznica pa je na kraju nesreče ustavila in peški ponudila prevoz k zdravniku, kar pa je peška zavrnila. Zdravniško pomoč je kasneje poiskala sama.

Nimajo podatkov

Na kraju nesreče podatkov udeleženki v nesreči nista izmenjali, zato policisti voznico prosijo, naj pokliče na telefonsko številko Policijske postaje Ravne na Koroškem 02/821 62 00 oziroma na številko 113. Prav tako vse morebitne očividce pozivajo, naj zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče pokličejo na omenjeni telefonski številki.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.