Ste videli Pibija?

Foto: PU Koper Bajec Primož Foto: PU Koper Bajec Primož
Od doma je odšel Primož Bajec. Ste ga videli?
Oglej si celoten članek

V ponedeljek, 19. novembra je ob 4.30 uri od doma v Postojni odšel Primož Bajec. Odpeljal se je s svojim osebnim avtomobilom opel astra karavan, temno modre barve in registracijskih številk PO D9-307, so sporočili s Policije.

Po njihovih navedbah je zelo rad zahajal v gore, v Julijske Alpe, Karavanke, Kamniške Alpe. Primož, ki ga prijatelji kličejo tudi Pibi, je po poklicu gasilec, vitek, svetlorjavih las in nosi očala. Nazadnje je bil oblečen v rdeče hlače, črne gasilske čevlje in rdeč ali črn flis.

Policija prosi vse, ki bi ga kje videli, naj o tem nemudoma obvestijo najbližjo
policijsko enoto ali pokličejo na 113.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.