Ste videli pogrešano 17-letnico?

Foto: PU Celje
Foto: PU Celje
Od sobote naprej pogrešajo 17-letno Sašo Morn.
Oglej si celoten članek

Pogrešana 17-letnica ima stalno prebivališče na naslovu Na Fari, Prevalje, v soboto zjutraj ob 7. uri pa je odšla iz Vzgojno izobraževalnega zavoda Višnja gora neznano kam.

Domov oziroma v zavod se ni vrnila, obvešča celjska policija.

Pogrešana Saša Morn je visoka okoli 165 cm, ima daljše temno rjave lase. Ob odhodu iz Vzgojno izobraževalnega zavoda Višnja Gora je bila najverjetnje oblečena v daljšo črno jopico oziroma plač in obuta v bele športne copate. "Vse, ki ste pogrešano Sašo opazili prosimo, da to sporočite na telefonsko številko Policijske postaje Ravne na Koroškem 02 821 62 00 oziroma na telefonsko številko 113," še prosijo na policiji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.