Ste videli roparja?

Foto: PU Kranj Oropal hranilnico v Škofji Loki Foto: PU Kranj Oropal hranilnico v Škofji Loki
Policisti so s pomočjo posnetkov nadzorne kamere naredili opis roparja, ki je oropal hranilnico v Škofji Loki.
Oglej si celoten članek

Storilec je visok 182 centimetrov in je vitke postave. V času ropa je bil oblečen v črno majico s kratkimi rokavi in črne kratke hlače, obut pa v bele športne copate. Med begom s kraja dejanja je v roki držal rdečo vrečko.

Pobegnil je peš

Kot smo že poročali, je prejšnjo sredo neznani storilec okoli 15. ure oropal hranilnico na Kapucinskem trgu v Škofji Loki. Z dejanjem si je pridobil večjo protipravno premoženjsko korist. Po ropu je stekel proti Novemu svetu v Škofji Loki in Podlubniku.

Ga prepoznate?

Policisti prosijo vse, ki bi karkoli vedeli o storilcu ali ropu, naj o tem obvestijo najbližjo policijsko postajo ali pokličejo na telefonsko številko 113 oziroma na anonimni telefon policije 080 1200.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 19:57 5. Avgust 2013.

    Dobr posu tole ropanje zgleda da jih primankuje, kar naprej objavljajo da iščejo roparje.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.