Stečaj se še ni začel

Foto: Žurnal24 V podjetju Prevent Pur iz Pameč, v katerem izdelujejo polnila za avtomobilske se
Lastnika družbe Prevent Pur, d. o. o., se prepirata. Lansko leto je imelo podjetje 3,1 milijona evrov izgube.
Oglej si celoten članek

Stečajnega postopka družbe Prevent Pur, d. o. o., slovenjegraško okrožno sodišče še ni začelo; tako je razvidno iz javno dostopnih podatkov Ajpesa. Predlog za začetek stečajnega postopka je 29. septembra podal eden od dveh direktorjev podjetja Prevent Pur Carsten Unverricht.

Prevent Dev vrača udarec
Prevent Global, polovični lastnik Prevent Pura, je znova podal dvoumne in napačne izjave glede začetka stečajnih postopkov prve družbe, so prepričani v Prevent Devu, drugem polovičnem lastniku.

Pred nekaj dnevi so namreč iz Prevent Globala sporočili, da sumijo, da ima predlog za začetek stečajnega postopka znake kaznivega dejanja lažnega stečaja. Skupščina, ki jo je v petek sklical Prevent Global, pa je bila po mnenju Prevent Deva v nasprotju z zakonom in popolnoma nelegitimna, zato se je njihovi predstavniki niso udeležili.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.