Slabe novice: Nov skok okužb, toliko v enem dnevu nazadnje aprila

Foto: Matej Povše za UKC LJ Covid-19, UKC Ljubljana Foto: Matej Povše za UKC LJ Covid-19, UKC Ljubljana
Včeraj je slovensko medicinsko osebje izvedlo 878 testov na covid-19. Pozitivnih primerov je bilo 14.
Oglej si celoten članek

Po dva nova primera so zabeležili v Ljubljani, Kopru, Pivki, Straži, po enega pa v Velenju, Sežani, Hrastniku, Kočevju in Medvodah. Eno okužbo so zabeležili pri tujcu.

Tako velik skok okužb v enem dnevu smo v Sloveniji nazadnje zabeležili 24. aprila, ko je bilo na novo okuženih 15 ljudi. 

Aktivnih primerov s covidom-19 je v Sloveniji trenutno 80, osem ljudi je hospitaliziranih, eden od njih se nahaja na intenzivnem oddelku.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 01:22 28. Junij 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu -- H︆︆︆︆o︆︆s︆︆s︆︆︆︆et︆︆︆︆.︆︆︆︆C︆︆o︆︆m

  • 16:59 27. Junij 2020.

    te stevilke...so sami za jebanje naroda...kot neke vrste orodje...aprila je blo govora...da ki bo ooletje ko bo za ela vrocina …

  • 15:13 27. Junij 2020.

    ZAPRITE MEJE!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.