Štiri tačke za vse medvede v ujetništvu

Foto: Andraž Sodja
Foto: Andraž Sodja
Medvedek. Organizacija Štiri tačke bi Srečka po posebnem programu pripravila za vrnitev v naravo.
Oglej si celoten članek

“Seznanjeni smo s prizadevanji mednarodne organizacije Štiri tačke (Vier Pfoten), da bi medvedka Srečka po posebnem programu in pod nadzorom usposobljenih strokovnjakov vrnili v naravo,” je včeraj sporočil Matevž Logar, najditelj medvedka Srečka.

Štiri tačke pozivajo, naj svoje vabilo razširi tudi med druge medvede, ki na Slovenskem živijo v ujetništvu.

Vse, ki vedo, kje je izginuli Srečko, Logarjevi pozivajo, naj to sporočijo Richardu Sternu iz organizacije Štiri tačke na elektronski naslov richard.stern@vier-pfoten.org ali preiskovalcem celjske policijske postaje na številko 041 760 083.

Za vrnitev v naravo

Kot je dodal Logar, je v njihovem interesu, da se medvedu zagotovi lepši jutri in se ga z namenom vrnitve v naravo namesti v ustrezne bivalne razmere, saj je bilo v njegovo preživetje vloženega preveč truda, odrekanja in ljubezni.

Kot smo izvedeli na Policijski upravi Celje, preiskava Srečkovega izginotja še vedno poteka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.