Štiričlanska družina umrla zaradi kavk

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Pretekli teden je v Nemčiji zaradi zastrupitve z ogljikovim monoksidom umrla štiričlanska družina. Oblasti so sedaj ugotovile vzrok za tragedijo.
Oglej si celoten članek

Nemčijo je pretekli teden šokirala tragedija. V mestu Ahlen je namreč zaradi zastrupitve z ogljikovim monoksidom umrla štiričlanska družina, 28-letna mati, 33-letni oče ter devetletni in enoletni otrok. Kot so sedaj ugotovili preiskovalci, so umrli zaradi ptic. V njihovem dimniku so se namreč ugnezdile kavke, zato so strupeni plini uhajali nazaj v stanovanje.

Dimnik je bil lani očiščen.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 20:26 26. Marec 2014.

    Na zračnike in dimnike je treba dat ene pol metra visoke mreže da ne pride do zamašitve

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.