Štiriletnik utonil pred očmi staršev

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
V hrvaškem Čepinu se je zgodila huda nesreča, v kateri je v trenutku nepozornosti staršev utonil štiriletni deček, ki je v zabojniku za smeti, napolnjenem z vodo, iskal svojo igračko.
Oglej si celoten članek

S Hrvaške poročajo o hudi tragediji, v kateri je umrl štiriletni deček. Utopil se je v zabojniku za odlaganje papirja, ki je bil do polovice napolnjen z vodo, medtem ko je iskal svojo izgubljeno igračko. 

Nesreča se je zgodila v kraju Čepin v bližini Osjeka, v prisotnosti očeta, dedka in babice. "Kot vemo, očeta ni bilo kakšno minutko, ko je odšel v hišo do soproge, ki je pred enim mesecem rodila," so za hrvaške medije povedali sosedje. "Izgleda, da se je nesreča zgodila v trenutku. Ko so ugotovili, kaj se dogaja, so poskušali dečka oživljati, a jim ni uspelo."

Deček ni bil brez nadzora

Dodajajo, da otrok ni bil brez nadzora. "Starši so v šoku, kakor tudi mi, sosedje, ne moremo verjeti, da se je to zgodilo," so povedali.
Ekipa nujne medicinske pomoči je hitro prispela pred hišo družine v Čepinu. Zdravniki so dečka oživljali, a niso bili uspešni.

Fantek je imel še starejšega bratca, ki obiskuje drugi razred osnovne šole. 

Policija še preiskuje okoliščine nesreče.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.