Štirje koraki za zaščito Twitter računa

Foto: Žurnal24 Twitter uporablja okrog 45 milijonov ljudi po vsem svetu. Foto: Twitter Twitter Foto: Twitter Twitter Foto: Twitter Twitter Foto: Twitter Twitter
V izogib vdorom hekerjev v vaš Twitter račun vam ponujamo štiri korake za njegovo zaščito.
Oglej si celoten članek

Se še spomnite novice iz začetka tedna, ko so hekerji vdrli v Twitter račun Fox News Politics in na dan praznovanja ameriške neodvisnosti zapisali, da je bil predsednik Barack Obama ubit?

Da bi se tudi vi izognili temu, da bi vam neznanci brskali po računu in na Twitterju objavljali neresnične informacije, sledite preprostim štirim korakom za zaščito vašega Twitter računa (glej GALERIJO).

S tem si boste zagotovili, da bo povezava na vaš račun šifrirana. Seveda pa pri tem ne smete pozabiti na varnostno geslo, s katerim vstopate v račun. Poskrbite, da bo to karseda zapleteno – da ga hekerji ne bodo znali ugotoviti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.