Sto gramov heroina hotel vreči v Ljubljanico

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Policisti so včeraj pri 27-letniku zasegli kar sto gramov heroina. Med postopkom se je droge poskušal znebiti, vendar mu to ni uspelo.
Oglej si celoten članek

Policisti Policijske postaje Ljubljana Moste so v torek popoldne odvzeli prostost 27-letnemu Ljubljančanu zaradi suma storitve kaznivega dejanja s področja prometa s prepovedanimi drogami.

Drogo so mu zasegli med opravljanjem nalog s področja prometne varnosti, in sicer v Ljubljani na ulici Ob Ljubljanici.

Med postopkom je poskušal prepovedano drogo odvreči v Ljubljanico, vendar so mu policisti to preprečili. Zasegli so mu okoli sto gramov heroina.

Osumljeni je bil s kazensko ovadbo priveden na zaslišanje k preiskovalnemu sodniku, ki je zanj odredil pripor, so danes sporočili s policije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.