Stojko je na prostosti

Foto: Žurnal24 (Foto: Žurnal24)
Mariborsko sodišče je na prostost izpustilo nekdanjega tožilca Roberta Stojka, ki je osumljen jemanja 25.000 evrov podkupnine.
Oglej si celoten članek

"Mariborsko sodišče je na prostost izpustilo nekdanjega tožilca Roberta Stojka," nam je potrdil njegov odvetnik Igor Vinčec. "Kakšni so razlogi, ne vem, ker še nimam sklepa sodišča," je povedal in pojasnil, da so v petek predlagali, da se odpor odpravi, ker ni več pripornih razlogov.

Sodišče je pripor odredilo zaradi možnosti ponovitve kaznivega dejanja in nevarnosti vplivanja na priče. Ker prvega razloga zaradi odpovedi Stojka tožilski funkciji ni več, je do včeraj ostal le še drugi priporni razlog, ki bi lahko trajal, dokler sodišče ne zasliši vseh prič, na kater bi obdolženi lahko vplival.

Nekdanji tožilec na murskosoboškem okrožnem sodišču je bil v priporu od 4. novembra. Prijeli so ga pri prejemanju 25.000 evrov domnevne podkupnine. Po pisanju nekaterih medijev, ki se sklicujejo na neuradne, a zanesljive vire, naj bi bil zasvojen z igrami s srečo in naj bi bil tudi precej zadolžen.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.