Stomilijonska luknja

Foto: Žurnal24 T-2 ima do bank 125 milijonov evrov dolga – od tega več kot polovico, 80 milijon
Poslovanje T-2. Telekomunikacijski operater lani z izgubo.
Oglej si celoten članek

Mariborski telekomunikacijski operater T-2, v posredni lasti mariborske nadškofije, je lani ustvaril dober 101 milijon evrov čiste izgube. Čisti prihodki od prodaje so medtem znašali nekaj manj kot 44 milijonov evrov, je razvidno iz poročila na spletni strani Ajpesa.

Omenjena družba je od sredine januarja v postopku prisilne poravnave. S poslovanjem podjetja v zadnjih treh mesecih pa je zadovoljna prisilna upraviteljica Milena Sisinger, ki je optimistična glede uspešnosti prisilne poravnave. "Prihodki se zdaj celo večajo in podjetje redno pokriva tekoče obveznosti, kar pomeni, da ustvarjajo denarna sredstva, s katerimi bodo lahko poplačali upnike. Družba za to obdobje zagotavlja plačilno sposobnost," pravi Sisingerjeva.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.