Štopala kar na avtocesti

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Dva mlajša pešca sta bila prepričana, da bosta zaradi gneče na avtocesti tam imela več možnosti, da dobita prevoz.
Oglej si celoten članek

Kranjski prometni policisti so včeraj zgodaj popoldne na avtocesti v Podbrezjah pri Kranju obravnavali dva mlajša  pešca, ki sta štopala. Menila sta, da jima bo gost promet na avtocesti prinesel večje možnosti, da dobita prevoz.

Izjemno nevarno

Takšno početje je izjemno nevarno. Štopanje na avtocestah in hitrih cestah je prepovedano. "Možnost za nastanek nesreče lahko večja  od koristi, ki jo ima takšen način potovanja," opozarjajo no Policijski upravi Kranj.

Pešci ogrožajo sebe – izpostavljajo se nevarnostim, ki  jim  zaradi  višjih omejitev hitrosti grozijo na  avtocestah. Hkrati pa ogrožajo druge udeležence, saj vozniki na avtocesti pešcev ne pričakujejo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.