Storilca zalotila pri kraji

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Vlomilec, ki je včeraj vlomil v stanovanjsko hišo, ni dobro premislil svojega načrta.
Oglej si celoten članek

Policisti Policijske uprave Koper so sinoči ob 19.43 prejeli klic, da je v Hrvatinih nekdo vlomil v stanovanjsko hišo. 50-letna oškodovanka je videla, da je vse razmetano, nato pa je zalotila storilca. Ta je zbežal na podstrešje, kjer pa so ga takoj zatem prijeli policisti, ga vklenili in odpeljali na policijsko postajo.

Možje v modrem so naknadno ugotovili, da je 40-letni domačin pregledal in premetal celo hišo, nato pa ukradel več kosov zlatnine in bižuterije. Sledi kazenska ovadba.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.