Stožice: število ponudb enako nič

Foto: Žurnal24 V Petrolu v petek popoldne – rok je potekel ob polnoči – še niso vedeli, ali se
Stožice. Na razpis za poimenovanje dvorane ali stadiona se ni prijavilo nobeno podjetje.
Oglej si celoten članek

Zavod Tivoli kljub temu puške še ni vrgel v koruzo. Pri iskanju ponudb bodo sedaj opravili neformalne pogovore z največjimi gospodarskimi družbami v državi, nato pa se bodo odločili, ali bodo razpis ponovili.

Cene za poimenovanje dvorane - 500 tisoč evrov na leto, pogodba pa se mora skleniti za pet let, bo ostala načeloma ista.

Malo zanimanja

Prejšnji teden smo 18 velikih podjetij, ki so največji sponzorji slovenskega športa, vprašali, ali jih to zanima, a le v Petrolu so odgovorili, da bodo razpis proučili.

V petek popoldne – rok je potekel ob polnoči – pa so sporočili le: “Petrol v zvezi z razpisom Zavoda Tivoli ni sprejel še nobene odločitve.” V Celju sicer že imajo stadion, imenovan Arena Petrol.

Podjetje bo moralo za poimenovanje dvorane ali stadiona v Stožicah v naslednjih petih letih plačati vsaj tri milijone evrov; če bo želelo poimenovati oba objekta, pa še vsaj enkrat toliko.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.