Strah in obup v garažni hiši

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Prebivalci Markovca se bojijo parkirati v garažni hiši. (Foto: bralci iz Kopra) Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Neurejenost garažne hiše na Markovcu v Kopru je že burila duhove. Obupani okoličani nam pošiljajo dokaze, da se stanje ne izboljšuje. Nasprotno.
Oglej si celoten članek

Za našo novo rubriko „Jaz poročam“ nam bralci iz Kopra pošiljajo fotografije katastrofalnega stanja v njihovi garažni hiši na Markovcu. Stara je približno 30, v njej pa naj bi bilo okoličane strah parkirati.

Kopiči se nesnaga, uporabljene heroinske igle, razbiti avtomobili. O težavi smo poročali že v začetku leta 2009, stanje se še vedno ni spremenilo. Četudi so domačini sami pripravili čistilne akcije, se po nekaj tednih slika, kakršno vidimo v fotogaleriji, spet povrne.

Naša bralka je dopisala, da pristojni ob tem le molčijo. Ker danes do pristojnih ne moremo, njihova pojasnila pričakujemo že jutri.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.