Strah pred zbiralci

Foto: Žurnal24 Keder zbiralcem prispevkov svetuje, da se prijavijo na lokalnih policijskih post
Prispevki. Zaradi strahu pred goljufi zbiralci brez donacij.
Oglej si celoten članek

“Zaradi opozorila pred zbiranjem prispevkov brez dovoljenj naši sodelavki pri donatorjih skoraj ne naletita na normalen odziv. Imamo vse potrebne dokumente za delo in dovoljenje blejske policije,” je včeraj opozoril Aleksander Kamenik, predsednik varne hiše Nova.

“Nesporazum je posledica številnih tovrstnih goljufij v zadnjem času,” je za Žurnal24 povedal Leon Keder s kranjske policije. Ob prijavi zbiralk ju policisti niso uspeli izslediti, da bi preverili njuna dovoljenja, zato so preventivno izdali opozorilo. “Naslednji dan sta se zbiralki oglasili na blejski policiji in pokazali veljavno dovoljenje, ki ga je izdala upravna enota Maribor, kjer ima varna hiša Nova prijavljen sedež,” je dodal Keder.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.