Strankarski Božiček

Foto: Anže Petkovšek Darilo SDS. Foto: Anže Petkovšek Darilo SLS. Foto: Boštjan Tacol Darilo Desusa. Foto: Anže Petkovšek Darilo SDS. Foto: Boštjan Tacol Darilo SNS. Foto: Boštjan Tacol Darilo LDS. Foto: Boštjan Tacol Darilo Zaresa. Foto: Boštjan Tacol Darilo Pozitivne Slovenije.
Darila. SNS z metlo, SDS z alkotestom, Zares z osvežilcem, Desus pa z mazilom za ustnice.
Oglej si celoten članek

“Kupili smo balo, tako da sami sproti režemo zelene šale,” so o predvolilnem materialu, ki ga podarjajo, povedali v SLS.

Zelen šal je tudi zaščitni znak stranke SMS - Zeleni, kjer so nam povedali, da so želeli izdelke naročiti izključno pri slovenskih proizvajalcih, a so imeli za to premalo časa.

Stranke sicer podarjajo bodisi darila, ki so del predvolilne kampanje, bodisi tista, ki so del njihovega stalnega promocijskega materiala.

SD skromno, SDS poučno

SDS, ki ji ankete najbolje kažejo, v predvolilni kampanji podarja alkoteste, del redne promocije pa je komplet zimske kape in šala.

V največji vladni stranki SD posebnih materialov niso naročili, njihov predsednik Borut Pahor pa deli kar svoje fotografije z osebnimi posvetili.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.