Strašljiva prometna nesreča: Moški in ženska na mestu mrtva

Foto: PGD Sveta Trojica
Foto: PGD Sveta Trojica
Policija je bila okrog 16.30 obveščena o hudi prometni nesreči na regionalni cesti v okolici Oplotnice.
Oglej si celoten članek

V trčenju med tovornim vozilom in motornim kolesom, na katerem sta bili dve osebi, se je ženska tako hudo poškodovala, da ji reševalci na kraju nesreče niso mogli več pomagati, moškega pa so odpeljali v bolnišnico, a je tam tudi on umrl.

Ogled kraja prometne nesreče ter ugotavljanje okoliščin nesreče še poteka, o vseh ugotovitvah bo policija obvestila pristojno državno tožilstvo.

 

* Fotografije je simbolična.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 07:12 12. Maj 2022.

    Vse prometne nesreče so posledica pomanjkanja nadzora prometa. Policija mora opravljati preventivo in ne kurative kot je dosedanja praksa .

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.