Strašljiva prometna nesreča na celjskem, umrli dve osebi

Foto: Pixsell prometna
Grozljiva prometna nesreča na celjskem.
Oglej si celoten članek

Sinoči, malo po deseti uri zvečer, se je v kraju Kostrivnica v občini Šentjur zgodila tragična prometna nesreča, v kateri sta dve osebi izgubili življnjenje.

Reševalci iz Celja in Šentjurja so eno poškodovano osebo oskrbeli in jo prepeljali v celjsko bolnišnico, dve osebi pa sta umrli na kraju. Posredovali so tudi celjski gasilci.

Že včeraj pa je na ljubljanski obvoznici življenje izgubil 46-letni voznik osebnega avtomobila, ki je zaradi prevelike hitrosti treščil v prikolico tovornega vozila, ki je bilo pred njim.

 

* Fotografija je simbolična.


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 09:17 7. December 2019.

    vsakih 5 let na ponovno preverjanje znanja itd. pa prekrške duplirati: vsak naslednji duplo od prejšnjega + hitrejši odvzem avtomobila. …

  • 08:51 7. December 2019.

    Nobena strategija ne pomaga pri divjakih....ki ponavadi potegnejo nedolžnega s sabo.

  • 08:36 7. December 2019.

    Koliko smrtnih žrtev je meja ,da postane nacionalni interes in se politika zgane. Policija in AVP očitno nimata strategije kljub …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.