Strela ubila 32-letnico

Foto: Bralka Tjaša
Foto: Bralka Tjaša
Včeraj popoldne so se nevihte razbesnele tudi na območju sosednje Hrvaške. Strela je na pokopališču v Kaštel Sućurcu malo po 19. uri smrtno ranila 32-letno žensko.
Oglej si celoten članek

Kot poroča portal index.hr je do nesrečnega dogodka prišlo na pokopališču v Kaštel Sućurcu; močna nevihta je ujela nesrečno 32-letnico in njeno 39-letno prijateljico. Zadela ju je strela, ki je starejši pustila le lažje poškodbe, mlajša pa je na mestu dogodka umrla.

39-letnica je poklicala ekipo nujne medicinske pomoči, ki pa njeni mlajši prijateljici ni mogla več pomagati, bila je že mrtva. Poskušali so z reanimacijo, a brez uspeha.

Strela je medtem sinoči ob približno istem času udarila tudi v hišo v Beli krajini; uničila je električno instalacijo, uničena so tudi vrata in okna stavbe. Podrobnosti:

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.