Strela udarila v hišo, zalivalo kleti

Foto: EPA
Foto: EPA
V Vojščici pri Komnu je zaradi strele zagorelo ostrešje hiše. Gasilci so imeli ponoči tudi kar nekaj dela s črpanjem meteornih voda iz kleti.
Oglej si celoten članek

Republiška uprava za zaščito in reševanje poroča, da je ob 3.40 v Vojščici pri Komnu na Goriškem zaradi udara strele zagorelo ostrešje hiše. Požar so pogasili goriški in kostanjeviški gasilci.

V Mariboru so meteorne vode poplavile gostišče Galeb, ljubljanski gasilci pa so prikrili streho, ki jo je na Celjski ulici odkril veter, zaradi česar je občanki zamakalo v stanovanje. Voda iz dvorišča je zalivala tudi klet stanovanjske hiše.

dezurni@zurnal24.si

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.