Strela zadela pet nogometašev

Foto: Žurnal24 main
Foto: Žurnal24 main
Za življenje enega se še bojujejo.
Oglej si celoten članek

Zdravniki v Celovcu se še vedno bojujejo za življenje nogometaša, ki je bil s štirimi soigralci na nogometnem igrišču, ko je vanje udarila strela. Nesreča se je zgodila med ogrevanjem neposredno pred sobotno nogometno tekmo med kluboma Sillian in Nötsch – strela je igralce dobesedno vrgla na tla.

Trije so se po poročanju avstrijskih medijev sami postavili na noge, dva pa sta obležala nezavestna. Soigralci in reševalci so ju nemudoma začeli oživljati, pri čemer je eden kmalu prišel k zavesti, medtem ko so drugega oživljali uro in pol. Nato so ga prepeljali v celovško bolnišnico, kjer se zdravniki še bojujejo za njegovo življenje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.