Streljal je zaradi konoplje

Foto: Saša Despot Nočno streljanje v Ljubljani. Foto: Saša Despot Nočno streljanje v Ljubljani. Foto: Saša Despot Nočno streljanje v Ljubljani. Foto: Saša Despot Nočno streljanje v Ljubljani. Foto: Saša Despot Nočno streljanje v Ljubljani. Foto: Saša Despot Nočno streljanje v Ljubljani. Foto: Saša Despot Nočno streljanje v Ljubljani. Foto: Saša Despot Nočno streljanje v Ljubljani.
Znane so nove podrobnosti torkovega streljanja v bližini Sketove ulice v Ljubljani. V preiskavi so policisti v hiši, kjer sicer ne stanuje nihče, našli prostor za hidroponično gojenje konoplje.
Oglej si celoten članek

Policisti, kot smo že poročali, na kraju samem niso izsledili oseb, so pa zavarovali sledi, ki kažejo na to, da je bilo uporabljeno strelno orožje. V preiskavi, ki je sledila, je do zdaj ugotovljeno, da je več oseb vlomilo v eno izmed stanovanjskih hiš v Grablovičevi ulici v Ljubljani, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

Neznana oseba, ki se je nahajala v stanovanjski hiši, je uporabila strelno orožje in pri tem eno osebo ranila (oseba je pozneje iskala zdravniško pomoč v Univerzitetnem kliničnem centru Ljubljana). Kriminalisti so na podlagi odredbe sodišča opravili hišno preiskavo stanovanjske hiše (kjer sicer uradno ne stanuje nihče), kjer so našli prostor za hidroponično gojenje konoplje.

Pri tem je bilo zaseženih osem kilogramov prepovedane droge konoplje. Glede samega primera kriminalisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in preverjanjem okoliščin dogodka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.