Streljal zajca, zadel moškega

Med lovom moški po nesreči ustrelil drugega moškega. Ta je moral poiskati zdravniško pomoč.
Oglej si celoten članek

Včeraj, ko so lovci lovili v lovskem revirju Gočova, se je pripetila nesreča. 64-letni moški je z lovsko puško streljal na zajca, a je po nesreči zadel manjše drevo. Deblo je preusmerilo izstreljeni naboj, ki je v nogo zadel 54-letnika. Moški je moral zaradi poškodb poiskati zdravniško pomoč.

Policisti pa bodo zaradi suma storitve kaznivega dejanja povzročitev splošne nevarnosti podali kazensko ovadbo zoper 64-letnega moškega, so sporočili s Policijske Uprave Maribor.

Padel je na puško

O nesreči pri lovu v okolici Semiča so bili v soboto obveščeni tudi črnomaljski policisti. Po zbranih podatkih so ugotovili, da je 50-letnemu moškemu spodrsnilo, zato je padel na lovsko puško, ki se je sprožila. Zaradi strelnih ran je moral v bolnišnico. Policisti bodo s poročilom seznanili pristojno tožilstvo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 10:44 29. November 2011.

    Nisem siguren, vendar mislim , da se zajce strelja z šibrami in tu zrna , kot ga opisujete tu ni.

  • 19:00 28. November 2011.

    lovci , lovci vzamite raje žennske zraven namesto puške ?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.