Streljanje sredi Ljubljane: 32-letnik hudo poškodovan

Foto: Žurnal24 Tulec
V sobotnem streljanju na območju Most huje poškodovan 32-letni moški
Oglej si celoten članek

Na območju ljubljanskih Most je v soboto zvečer prišlo do streljanja, v katerem je bil poškodovan 32-letni moški, so danes sporočili s Policijske uprave (PU) Ljubljana. Po podatkih policije je moški huje poškodovan, njegovo zdravstveno stanje pa je kljub temu stabilno.

Ljubljanski policisti so bili o več strelih na območju Most obveščeni v soboto nekaj po 22. uri. Na kraju dogodka so našli poškodovanega 32-letnika, ki je bil po doslej zbranih podatkih poškodovan s strelnim orožjem. Moškega so peljali v ljubljanski klinični center.

Več informacij na policiji zaenkrat še ne morejo posredovati, saj intenzivna preiskava okoliščin dogodka in zbiranje informacij še poteka, so pojasnili na PU Ljubljana.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.