Streljanje sredi Ljubljane

Foto: Saša Despot Policija
Moškega, ki je streljal, so že prijeli.
Oglej si celoten članek

Danes okoli 9. ure je bila policija obveščena o strelih na ulici na območju Most.

Policisti so po do sedaj zbranih obvestilih ugotovili, da je v dogodku dejansko bilo uporabljeno strelno orožje in so v bližini tudi prijeli 63-letnega moškega, ki je pri sebi imel strelno orožje. Moški, ki so ga prijeli, naj bi po do sedaj znanih okoliščinah streljal v smeri svoje bivše partnerice, ki se je nahajala na ulici.

V dogodku ni bil nihče poškodovan, policisti pa na kraju intenzivno zbirajo obvestila in ugotavljajo okoliščine dogodka. Ko bo znanih več podatkih bomo našo informacijo dopolnili.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 15:50 14. Februar 2020.

    Bil sem priča podobni zapori ulice radi nekega kaznivega dejanja streljanja ........bilo je najmanj 10 policijskih avtomobilov in kakšnih 30 …

  • 14:35 14. Februar 2020.

    Naturalizirani imajo še vedno v genih dolocen zapis, ki jim v zivljenju še včasih malo ponagaja.

  • 14:30 14. Februar 2020.

    Kdo je odgovoren za varnost državljanov ? Pokličite blond POLICAJKO in naj razloži kako smo varni Slovenci . Kdaj bodo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.