Streljanje v gostinskem lokalu v Šiški

Foto: Shutterstock Fotografija je simbolična.
Foto: Shutterstock Fotografija je simbolična.
Včeraj zvečer prišlo do streljanja v gostinskem lokalu v Šiški.
Oglej si celoten članek

Včeraj okrog 20.15 ure so bili policisti obveščeni streljanju v gostinskem lokalu na območju Šiške. Do streljanja je prišlo med znancema, storilec je po dejanju zbežal s kraja, policisti pa ga še niso izsledili. Poškodovanega so odpeljali v ljubljanski klinični center, po podatkih policije pa ni v smrtni nevarnosti.

Ker preiskava še poteka, policija ne razkriva več podrobnosti. 

Kupovala cigarete, podurhala pa sta jo z denarnico

Danes nekaj minut pred eno uro zjutraj pa so policiste poklicali iz gostinskega lokala v centru mesta, kjer sta dva mlajša moška izvršila drzno tatvino. V lokalu sta naročila cigarete, na točilni pult pa odložila denar. Ko je natakarica želela pospraviti denar v denarnico, ji je eden od njiju iztrgal denarnico iz rok in pograbil cigarete s pulta, nato pa sta z nekaj sto evri zbežala s kraja. Policisti ju še iščejo. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 21:34 25. Avgust 2015.

    Opet ?? Pa nije valjda ??

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.