Streljanje v okolici Vurberka, umrla ena oseba

Foto: Nik Rovan
Foto: Nik Rovan
V streljanju na Štajerskem je umrla oseba, več osumljencem so policisti odvzeli prostost.
Oglej si celoten članek

Okoli 3. ure zjutraj so bili policisti obveščeni o streljanju pred stanovanjsko hišo v okolici Vurberka. Na kraj so bili po besedah Anite Kovačič Čelofiga, PU Maribor, nemudoma napoteni policisti in reševalci, a ob njihovem prihodu eni osebi žal niso mogli več pomagati. Policisti so kmalu po dogodku vsem osumljenim odvzeli prostost.

O dogodku sta bila obveščeni dežurna preiskovalna sodnica in okrožna državna tožilka, ki sta prevzeli vodenje ogleda. Z zbiranjem obvestil in preiskavo dogodka policisti nadaljujejo, zato naj bi bilo več informacij znanih v prihodnjih dneh.

Časnik Večer med tem poroča, da so neuradno izvedeli, da naj bi zaradi strelnih ran umrl sin moškega, ki naj bi se ukvarjal z izterjevanjem dolgov. A strelski obračun naj ne bi bil povezan z očetovim poslom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:24 26. Maj 2018.

    Ah ne,ni povezave med tastarim in sinom,kje pa.Mafijski posli.Ce se ze gres nekega frajercka,moras imet jajca za to in vedno …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.