Streljanje z možnarjem se ni dobro končalo ...

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Včeraj popoldan malo po tretji uri se je na Žahenberški cesti v Rogatcu občanu pri pripravi streljanja z možnarjem vžgalo eksplozivno sredstvo, poroča portal uprave za zaščito in reševanje.
Oglej si celoten članek

Požar so občani pogasili pred prehodom gasilcev PGD Rogatec, Donačka gora in Dobovec pri Rogatcu, ki so zavarovali kraj dogodka in preventivno pregledali okolico ter nudili pomoč reševalcem iz Šmarja. Reševalci so opečeno osebo na kraju oskrbeli in prepeljali v nadaljnjo oskrbo v celjsko bolnišnico.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 23:49 22. April 2019.

    Za elektriko lahko plačate za 40% manj, ne da bi pri tem zavajali in ne bi kršili zakona! Priporočam vsem, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.